MODEL EN EFFECT

 

Grote of kleine borsten. Brede of smalle schouders. Heb je een stel lange benen of ben je eerder klein? Heb je een uitgesproken taille? Een buikje? Mooie rondingen? Elk lichaam is anders. En vrouwen zijn kritisch. De Lingerie Styling specialiste gaat samen met jou op zoek naar hét setje dat je zelfvertrouwen een boost geeft. Wedden dat je jezelf straks met andere ogen bekijkt?

 

Er is altijd wel een setje dat jouw figuur flatteert

Ontdek hoe je met een beetje zelfkennis een ideaal silhouet creëert. Want de  juiste  lingerie camoufleert handig je minpuntjes en accentueert je sterke kanten. Slim!

 

Het effect van lingerie

Iedere beha en elk slipje doet iets met je lichaam. Liften, verdoezelen, pushen, corrigeren, ... Het resultaat is vaak adembenemend.

 

Wat beha's doen

De ene beha is de andere niet. Wist je dat een kwaliteitsbeha maar liefst 45 onderdelen telt? Elk deeltje is essentieel om je het nodige comfort én een optimaal stylingeffect te bieden. Extra volume? Een verleidelijk diep decolleté? Meer lifting? Met het juiste model kan het allemaal.

 

Wat slipjes doen

Een doordachte lingeriecollectie bestaat niet alleen uit een mooie verzameling beha's. Je hebt ook een reeks aangepaste slipjes nodig die goed passen onder je kledij én bij je lichaamsbouw.  Goed om weten: er wordt extra aandacht besteed aan de slipranden zodat deze zo goed als onzichtbaar zijn onder je kledij.

 

Wat shapewear doet

Shapeware is 'in'. En dat is niet te verwonderen. Deze intelligente lingerie geeft je lichaam een zachte en elegante make-over. Je borsten, heupen, billen en buikje worden in alle comfort verleidelijk doeltreffend ingepakt. Shapeware is dus niet alleen functioneel, maar ook mooi én sexy. Want wat je aantrekkelijk maakt onder je kleren, mag vast en zeker ook gezien worden zonder.

CONTACT

Jolien Lingerie

Nieuwe Markt 12

8102 CG Raalte

info@jolienlingerie.nl

0572 - 365550

© 2018 | Jolien Lingerie | Oda Jansen

OPENINGSTIJDEN

Ma.

Di.

Wo.

Do.

Vr.

Za.

Gesloten

9:30 - 17:30

9:30 - 17:30

9:30 - 17:30

9:30 - 21:00

9:30 - 17:00