MAAT

 

Je beha moet perfect zitten. En comfortabel zijn. Zonder snijdende bandjes, knellende of openvallende cups. Alleen dan komt je boezem écht tot zijn recht. Toch hebben we vaak moeite met de juiste pasmaat. Meer nog: uit onderzoek blijkt dat liefst 70% van de vrouwen een foute behamaat koopt.

 

En jij? Ken jij je maat?

Misschien heb je nog exact dezelfde cup en omtrek als toen je twintig was, maar dan ben je eerder een uitzondering. Je borsten veranderen immers: door zwangerschap(pen), borstvoeding en hormonen, door een veranderd eetpatroon of gewoon omdat je wat ouder wordt. Wil je eindelijk de ware beha vinden in de juiste maat?

 

Laat je bijstaan door een Lingerie Styling specialiste

Trakteer jezelf op wat 'me-time' en ga eens langs bij een Lingerie Styling speciaalzaak. Je zal zien dat het fijne gevoel van een perfect passende beha wonderen doet voor je uitstraling. En voor je budget: want je komt nooit meer met een miskoop thuis.

 

Zo wordt je maat bepaald

Je maat bepalen kan op verschillende manieren: op het zicht, aan de hand van je huidige beha of door je boezem op te meten. Hiervoor wordt onder de boezem, met je beha aan, je omtrekmaat bepaald. De cupmaat wordt dan aan de hand van deze maat meestal visueel ingeschat.

 

Bij het doorpassen van je nieuwe beha checkt de Lingerie Styling specialiste enkele belangrijke punten (cups, beugels, schouderbandjes, ...) om absoluut zeker te zijn dat je de juiste maat draagt.

CONTACT

Jolien Lingerie

Nieuwe Markt 12

8102 CG Raalte

info@jolienlingerie.nl

0572 - 365550

© 2018 | Jolien Lingerie | Oda Jansen

OPENINGSTIJDEN

Ma.

Di.

Wo.

Do.

Vr.

Za.

Gesloten

9:30 - 17:30

9:30 - 17:30

9:30 - 17:30

9:30 - 21:00

9:30 - 17:00